Gadgets

Lenovo pojačava Legiju modelom Y920

Prvog predstavnika novog Legion brenda iz Lenovo kuhinje, Y520, predstavili smo u letnjem dvobroju, a sada je red došao na najjači model iz ove serije, Y920.

Sudeći po hardveru koji je smešten ispod haube, Y920 predstavlja odličan izbor za igranje na bilo kom mestu u bilo koje vreme, ali i ozbiljnu zamenu za desktop konfiguraciju. Zbog ugrađenih 16 GB RAM (proširivo do 64 GB) vilica vam neće pasti na pod, ali je zato otključani Core i7-7820HK procesor u stanju da izađe na kraj ne samo sa modernim igračkim naslovima, već i sa bilo kojim drugim zadatkom koji pred njega postavite.

Neko će reći da vrhunski gaming laptop jednostavno mora da krasi displej 4K rezolucije, ali je pri dijagonali od 17,3″ “klasična” 1080p rezolucija i više nego adekvatna, pogotovo kada se upari sa GeForceom GTX 1070 koji na raspolaganju ima izdašnih 8 GB GDDR5 memorije; takođe, pošto se ipak prvenstveno radi o mašini za gaming, G-Sync se podrazumeva. U slučaju da vam je 4K ipak neophodan, tu su HDMI 2.0 i DisplayPort izlazi u punoj veličini. Za kompletan multimedijalni ugođaj, Lenovo je Y920 opremio JDL parom zvučnika koji podržavaju Dolby Home Theater standard, a mesta se našlo i za subwoofer. Da ne bi bilo sumnje u to da se radi o uređaju koji spada u premium segment tržišta, Lenovo je sve pomenuto spakovao u vizuelno veoma atraktivno aluminijumsko kućište. Naravno, podesivo pozadinsko osvetljenje tastature i okolnih površina se podrazumeva.

 

Ako ste u ovim redovima prepoznali mašinu svojih snova, vreme je da vas trgnemo iz sna – Lenovo Legion Y920 košta “svega” 2700 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top