Vesti

Limitirana Solid Snake statua dostupna za prednaručivanje

Metal Gear serijal je tokom višedecenijskog perioda stekao ogroman broj obožavatelja, koji uvek žele da svoju kolekciju prošire što značajnijim i unikatnijim stvarima. Upravo zato su kreatori high-end kolekcionarskih stvarčica, First4Figures, kreirali limitiranu Solid Snake statuu za kolekcionare.

Od danas pa do petka(15. septembra), svako ko želi može prednaručiti jedno od raznolikih izdanja ove skulpture, što daje jako malo vremena za razmišljanje da li je ovo nekome stvarno potrebno.

Statua prikazuje hrabrog heroja u akciji, prislonjenog na zid sa svojim prepoznatljivim SCOOM pištoljem u ruci. U ponudi su 4 varijacije: regularna/standardna; ekskluzivna, koja dodaje i par naočara za noćni vid; i dve varijacije sa providnom ili neonsko zelenom kamuflažom.

Sve četiri varijacije koštaju po 525 dolara(mislili ste da je Dark Souls prstenje skupo), a očekivani rok isporuke je treći kvartal 2018. godine.

Ako ništa drugo, ostaje nam samo da se divimo ovoj detaljnoj Solid Snake statui, pošto je za kupovinu ipak daleko od naših novčanika.

Ispod vas očekuje video vezan za nastanak ove statue, a više detalja i fotografija vas očekuje na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top