PC

Modovi za Dark Souls će postati još neobičniji

Do sada smo imali prilike da vidimo pregršt modova koji su igru Dark Souls činili dosta čudnom i neobičnom, tu su bili Fidžet Spinner mod, Epic Sax Guy mod, BloodSouls, kao i modove sa izmenama u gejmpleju.

Međutim, trenutno je u povoju sasvim nov sistem skriptovanja igre, koji moderima pruža ogromnu slobodu u kreiranju modifikacija vezanih za sve objekte u igri. Zahvaljujući jutjuberu sa nadimkom Wulf2k9 možemo videti kako je sada lako menjati modele i teksture, dodavati tekst, menjati pozicije svih karaktera, pomerati kameru, pa čak i ubacivati mini-igre. Što može dovesti do kreiranja sasvim nove priče ili prepričavanja postojeće ali iz potpuno druge perspektive.

Sigurni smo da će moderi uz pomoć novog sistema skriptovanja kreirati još apsurdnije modove, ali i one koji bi nam doneli sasvim nova poglavlja u igri. Mi ćemo pomno pratiti dešavanja i obaveštavaćemo vas o modovima vrednim pomena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top