PC

Objavljeni sistemski zahtevi za Star Wars: Battlefront 2 betu, tu je i trejler sa dodatnim detaljima

Otvoreno beta testiranje za Star Wars: Battlefront 2 za PC, Playstation 4 i Xbox One će početi 6. oktobra, odnosno 4. oktobra za one koji su prednaručili igru. I dok korisnici konzola nemaju briga, Electronic Arts je za PC igrače pripremio listu sa minimalnim i preporučenim sistemskim zahtevima za predstojeće beta testiranje.

Minimanlni zahtevi:

  • Procesor: AMD FX-6350 ili Intel Core i5 6600K
  • RAM: 8GB Memorije
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB ili AMD Radeon HD 7850 2GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: AMD FX 8350 ili Intel Core i7 6700
  • RAM: 16GB Memorije
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB ili AMD Radeon RX 480 4GB

Naravno, pored gore pomenutih biće vam potrebna i internet konekcija od 512 kbps, kao i 15GB slobodnog prostora na hard disku.

U trejleru nam zvezda filma Star Wars: The Force Awakens, Džoš Bojega, prikazuje šta nas sve očekuje u Battlefront dvojci, zajedno sa poređenjem sadržaja u odnosu na prvi deo, kao i Arcade mod koji donosi onlajn, ali i oflajn split-screen iskustvo, koje je dostupno samo na konzolama.

U igri će se naći čak 18 mapa, koje su smo već videli kroz sve tri Star Wars ere, prikazane su i 4 klase(Assault, Heavy, Specialist i Officer) zajedno sa novim sistemom karata i Battle poenima, koje čitav tim sakuplja kako bi mogli da pozovu pojačanje.

Ova pucačina će imati pet multiplejer modova, Starfighter Assault, Galactic Assault, Blast, Strike i Heroes vs Villains. U svakome od ponuđenih modova igrači će pronaći onaj koji im najviše leži, bilo da su to bitke letelicama, brza borba na manjim mapama, ili pak one sa sporijim tempom i strateškim pristupom.

Star Wars: Battlefront 2 zvanično izlazi 17. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top