Vesti

Očekuje nas PvP igra sa borbama za do 400 igrača

Kako je vreme prolazilo tako se broj igrača u multiplejer igrama postepeno pvećavao, i danas imamo veoma popularni PUBG koji pruža borbe za 100 igrača na jednoj mapi, a tu je i sve više igara koje prate popularnost njegovu popularnost.

Najnovija igra, koja za sada ne poseduje ime već je samo označeno da spada u žanr MMO taktičkih pucačina, će posedovati PvP borbe do poslednjeg preživelog, u kojima će se sukobljavati čak 400 igrača u jednom trenutku na jednoj mapi, dok će postojati mod za hiljadu igrača u deljenom svetu.

Iza ovog ambicioznog poduhvata stoji studio Automaton Games, u saradnji sa SpatialOS kompanijom, koja pruža usluge olakšanog razvoja video igara, i upravo su njeni zaposleni pružili nešto više informacija, “Ova igra ima jedinstvenu simulaciju sveta i efekata, zajedno sa destrukciojm okoline, divljem životu, promenljivom vremenu, tragovima krvi, effektima vode i vatre, koji će igračima pružiti punu imerziju”.

Ova neimenovana igra se očekuje negde tokom 2018. godine, i mi se nadamo da ćemo otkriti još više detalja, sem fotografija trave.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top