PC

Pogledajte ženske Team Fortress 2 karaktere koji nikada nisu ušli u igru

Od istog autora koji nam prikazao koncepte za nepoznatu co-op Valve igru, nam sada stižu i koncept slike za nešto što imamo prvi put prilike da vidimo i uopšte saznamo o tome – Valve je 2009. godine razmišljao o uvođenu ženskih likova u Team Fortress 2.

Ovo vam možda zvuči čudno, ali da, čuvena klasna pucačina nikada nije imala ženske karaktere u svom sastavu likova, u pitanju su sve sami muškarci.

Kako kaže Dru Volf (Drew Wolff ), koji je okačio ove slike, ideja ovog projekta je bila da se u svet TF2 uvedu ženski karakteri i tako obogati svet igre. Dru je bio zadužen za priču, razvoj likova i vizuelni dizajn ovih ženskih karaktera, i kako kaže, osim osnovne gejmplej funkcije klase, koja bi ostala nepromenjena, sve ostalo bi bio potpuno zasebni identitet ovih ženskih likova, za koje je on želeo “da žive” i dodaju nove dimenzije postojećem setu muških likova.

Projekat je na kraju ostao više kao vežba i testiranje novih mogućnosti, jer kao što znamo, nikada nije postao realnost. Konceptualne crteže možete videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top