PLAY! ; PLAY! Zine

Procureli detalji ukazuju da će Cyberpunk 2077 biti 4 puta veći od The Witcher 3

Cyberpunk 2077 je definitivno najiščekivanija igra koja će se pojaviti narednih godina(nadamo se), i za takvu titulu je zaslužna vrhunska kompanija iz Poljske, CD Projekt Red, koja već četiri godine unazad, otkako je otkriven Cyberpunk, krije dodatne informacije o napretku u radu na ovom naslovu.

Međutim, jedan od zaposlenih u ovoj kompaniji, zaslužnoj za Witcher serijal, je nedavno otkrio par novih detalja koji ukazuju na veličinu ove igre. Prema njegovim rečima, Cyberpunk 2077 će biti čak 4 puta veći od The Witcher 3: Wild Hunt i svih njegovih DLC dodataka zajedno, a kao što već verovatno znate treća igra o Vešcu je i sama ogromna i pruža veliku površinu za istraživanje.

Navedeno je još i da Cyberpunk 2077 poseduje napredni sistem za generisanje velikih mapa, koji već postoji u Witcher 3, kao i dinamične destruktivne oblasti, za koje je naveden sledeći primer – ako se tokom sukoba ošteti okolina, na toj lokacije nakon nekog vremena dolaze roboti koji popravljaju štetu.

Ako se ove informacije pokažu kao tačne, onda znamo razlog zašto studiju treba toliko vremena da završi sa radom na ovoj sajberpank igri.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!