PLAY! ; PLAY! Zine

Procureli detalji za Star Wars Battlefront 2 betu

Beta testiranje za Star Wars Battlefront 2 je zakazano za sam početak oktobra, i u susret tome dobijamo nove detalje, ali ne od kompanije Electronic Arts, već u vidu procurelih informacija, koje je podelio korisnik reddita, Some_Info, koji je, prema portalu VG24/7, već poznat i pouzdan po deljenju sličnih informacija.

Već znamo da će nam beta pružiti klasične borbe za do 40 igrača na Assault on Theed mapi i borbe svemirskih letelica za 24 igrača. Novina za betu je Skirmish mod, koji pruža solo i kooperativno igranje, sa sve split screen podrškom za dva igrača. Biće dostupni isti heroji viđeni na E3 sajmu.

Tokom testiranja igrači će imati prilike da zarađuju novac i sakupljaju karte za trupere, ali će, nažalost, ostati bez svega toga sa završetkom bete.

Fajlovi za beta testiranje će zauzimati između 14 i 16GB prostora na hard disku i, kako Some_Info navodi, Battlefront 2 će doneti nešto bolju grafiku od one prikazane na E3 sajmu.

Beta za PC, Xbox One i Playstation 4 počinje istovremeno, od 6. oktobra, dok će oni koji su prednaručili dobijaju pristup dva dana ranije, i trajaće sve do 9. oktobra.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!