PLAY! ; PLAY! Zine

Producent igre Shadow of War, koji je preminuo od raka, ovekovečen u igri kao ubica Orkova

Smrt izvršnog producenta u Monolithu, Majka Fordžija, je potresla brojne fanove ali i kolege pre svega, koji će na brilijantan način odati počast svom kolegi i učiniće ga besmrtnim, tako što će ga kreirati kao prijateljskog karaktera u nadolazećem Shadow of War, u vidu ubice Orkova, Forthoga, koji će se pojaviti u pravom trenutku da spase stvar.

U jednom videu su se vođa studija, Kevin Stivens, i developer ,Fil Straub, prisećali preminulog kolege i o nastaku ovakve ideje, “Majk je pružao neverovatnu inspiraciju, bio je uvek na čelu svega, svi su ga voleli“, rekao je Stivens.

Forthog Orcslayer nije implementiran u originalnu verziju igre, već se prodaje u vidu zasebnog DLC dodatka, koji se već može kupiti sa Steama i Xbox prodavnice. DLC košta 5€, s tim što će do kraja godine, razvojni studio izdvojiti po 3,50€ od svake prodaje na američkom tržištu, i taj iznos će donirati porodici Majkla Fordžeja.

Middle-Earth: Shadow of War izlazi 10. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Ispod možete pogledati i trejler za ovog karaktera, koji na najbolji način opisuje dobrotu i predanost u radu, koju je Fordži nosio sa sobom.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!