PC

Rising Storm 2: Vietnam – Vikend besplatnog igranja

Razvojni timovi, Tripwire Interactive i Antimatter Games, su najavili vikend besplatnog igranja, zajedno sa Shake and Bake nedeljom, koja traje do 5. septembra i i pruža duplo više iskustva(XP).

Akcija besplatnog igranja traje do nedelje(3. septembra), i može preuzeti sa Steam platforme, a ako vam se svidi, Rising Storm 2: Vietnam možete kupiti po 25% nižoj ceni, za 17€.

Igra predstavlja nastavak originalne Rising Storm igre, sa ključnim elementima iz Red Orchestra serijala, ali u modernizovanom dobu sa automatskim puškama, bacačima granata i drugim. Ključni element igre, pored autentičnih oružja i mapa, jesu bitke za 64 igrača, sa širokim spektrom taktika, karakterističnih za Vijetnamski rat(Napalm,zasede).

Izdavač je najavio otkrivanje dodatnog sadržaja za igru tokom PAX West sajma, koji traje do 4. septembra

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top