PC

South Park: The Fractured But Whole u novom trejleru ismeva Kanye Westa

Nije ostalo još mnogo do dolaska South Park: The Fractured But Whole na police, a to nam kompanija Ubisoft potvrđuje novim trejlerom, koji nas obaveštava da je igra prešla u Gold fazu. Ali i u ovom trejleru su developeri iskoristili priliku da ismevaju neku od poznatih ličnosti.

Sada je na meti muzičar Kanje Vest i njegova video igra Only One, najavljena 2015. godine. U novom Saut Park trejleru Simen dovodi glavnog protagonistu kako bi pomogao gej ribi, Kanjeu, da svoju majku odvede u raj, zato se teleportuju među nebesa gde sreću majku na belom konju, koju ka vratima raja navode u stilu mobilne igre, Flappy Bird.

Ako vam je nepoznato zašto je ovaj muzičar predstavljen kao gej riba, pogledajte ovaj video.

U prethodnom videu je otkriveno da će se boja kože karaktera razlikovati u zavisnosti od izabrane težine igranja, što znači da će igrači na većim težinama imati tamnopute karaktere, koji je kao i sada podelio publiku, dok jedni osuđuju, drugima je smešno.

Ispod vas očekuje tizer za igru Only One, tako da možete uporediti obe verzije.

Fractured But Whole izlazi 17. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top