PC

Square Enix najavio Left Alive, pucačinu u trećem licu

Tokom Tokyo Game sajma, kompanija Square Enix je predstavila potpuno novi naslov, Left Alive, smešten u univerzumu Front Mission serijala video igara.

U radu na ovoj pucačini u trećem licu se pridružuju Yoji Shinkawa, poznati dizajner video igara Metal Gear Solid, Shinji Hashimoto, producent Front Mission igara, i Toshifumi Nabeshima, režiser prve Armored Core igre.

Prvi trejler nas upoznaje sa zapletom priče, a na trenutke možemo videti i kakav nas gejmplej očekuje. Godina je 2127, između radnji Front Mission 5 i Front Mission Evolved. Priča prati tri osobe kako se u razorenom ruskom gradu bore za život.

Još detalja nam donosi sajt Gematsu, koji otkriva da će igra biti fokusirana na oflajn iskustvo, i da će glavni fokus biti na preživljavanju sa punom slobodom u prelaženju misija/nivoa.

Produkcija Left Alive je 50% kompletna, i možemo je očekivati naredne godine za PC i Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top