PC

SteamWorld Dig je trenutno besplatan na Originu

U znak izlaska SteamWorld Dig 2, na Originu možete potpuno besplatno preuzeti prvi deo ovog fantastastičnog platformera.

SteamWorld Dig će biti besplatan na platformi kompanije Electronic Arts kao deo On The House promocije tokom ograničenog vremena, a od vas se jedino traži da posedujete Origin nalog i da igru jednim klikom dodate u biblioteku, i vaša je zauvek.

Drugi deo je nedavno dobio tačan datum izlaska za Nintendo Switch, 21. septembar, dok će verzija za PC doći nekoliko dana kasnije. SteamWorld Dig 2 takođe poseduje prepoznatljive Metroidvania elemente, a tu je i mnogo naprednija grafika. Priča prati usamljenog robota u potrazi izgubljenim prijateljem, kome u pomoć uskaču razni apgrejdi, uz čiju pomoć lakše istražuje i “rudari” nove oblasti.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top