PC

Tiger Team – Da li je Half-Life 2: Episode Three ovako trebalo da izgleda?

Nakon što je Marc Laidlaw, jedan od pisaca Half-Life sage koji je u međuvremenu napustio Valve, krajem avgusta u etar pustio svoje viđenje željno iščekivanog i nikad prežaljenog Episode Three poglavlja (doduše, sa izmenjenim terminima i imenima likova), uprkos izjavi da je pomenuti tekst plasirao isključivo u svojstvu fana, strasti ne jenjavaju i samo je bilo pitanje vremena kada će moderska scena reagovati.

Grupa entuzijasta okupljenih pod imenom Blendo Games nedavno je objavila Tiger Team, prvi mod zasnovan na tom tekstu. Sama modifikacija je deo opširnijeg Epistle 3 Jam projekta koji je okupio dizajnerski potkovane ljubitelje Half-lifea 2 sa ciljem da se Laidlawova vizija pretoči u igrivu formu.

U svom trenutnom obliku Tiger Team deluje nedovršeno, ali ne sumnjamo da je Laidlawov tekst razgalio maštu talentovanih modera diljem planete, te ubuduće sasvim sigurno možemo da očekujemo i kvalitetnije HL2 modifikacije (pa i one izrađene u nekom drugom engineu, što da ne) koje će nam još više približiti ono što je Episode Three mogao da bude, s obzirom na to da Valve uporno ignoriše želje sopstvene publike. U međuvremenu, Tiger Team možete preuzeti sa ovog linka.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top