PLAY! ; PLAY! Zine

Ubisoft najavio novu multiplejer pucačinu – Atomega

Kompanija Ubisoft je vredno radila na kreiranju sasvim nove igre i to je veoma vešto krila od očiju javnosti, za razliku od Assassin’s Creed: Origins, za koga su informacije curile na sve strane. Reč je o igri Atomega, multiplejer pucačini koja donosi borbe za do 8 igrača, formata 4 na 4, u rundama sa trajanjem od deset minuta.

Igrači preuzimaju ulogu Exoforma, post-bioloških bića i dalekih srodnika čoveka i mašine, i njihov glavni cilj je prikupljanje mase, uz čiju pomoć evoluiraju kroz 7 formi, od malenog atoma do moćne i ogromne Omege. Iako Atomega pripada žanru pucačina iz prvog lica, ovde možete igrati i kao potpuni pacifista i možete proći bez ijednog ubistva, zato što na kraju pobeđuje onaj sa najvećom masom.

Ovu igru nam donosi Ubisoft Reflections, isti razvojni tim koji nam je doneo simpatične platformere Grow Home i Grow Up. I na osnovu gore prikazanog trejlera, izleda da će i nova igra pružati sličnu(ako ne i istu) atmosferu.

I najbitnije od svega, na izlazak ove igre nećemo čekati mnogo, zato što će Atomega postati dostupna na Steam platformi 19. septembra, cena još uvek nije otkrivena.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!