PC

Vozni park Star Citizena bogatiji za još jednu prinovu

Iako krajnji datum izlaska još uvek nije na vidiku, bez obzira na to što se zvanično pominje tekuća godina, Kris Roberts i Cloud Imperium Games predstavili su još jedan delić sadržaja koji nas očekuje u Star Citizenu, svemirskoj simulaciji koju svi ljubitelji Elite, Wing Commandera, Privateera i sličnih legendarnih naslova godinama iščekuju kao ozebao sunce.

Ovog puta reč je o letelici Drake Dragonfly, još jednom vozilu za navigaciju po planetarnoj površini, koje deluje kao unapređena, dvosed-varijanta speedera iz Lukasove šeste Star Wars epizode. Ako se ubrajate među entuzijaste koji su Star Citizen podržali putem Kickstartera, priliku da provozate Drake Dragonfly imaćete u narednom periodu, odmah po puštanju alpha 4.0 verzije igre u  javnost.

Svaki put kada pomislimo da je Star Citizen stekao vaporware status i završio kao još jedan propali Kickstarter projekat koji je obećavao mnogo (usput, dosadašnji rezultat kampanje je neverovatnih 159 miliona dolara prikupljenog kapitala), čiji se razvoj otegao u nedogled i na kraju sagoreo, Kris i kompanija nas razuvere novim materijalom koji pokazuje da igra i dalje daje znake života. Živi bili, pa videli…

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top