PC

Asimetrična pucačina, Aftercharge, će održati otvoreno alfa testiranje

Najnovija multiplejer pucačina koja će se 2018. godine pojaviti na sve većem tržištu igra je Aftercharge. Ali pošto do zvaničnog izlaska imam još vremena, razvojni tim, Chainsawesome Games, je najavio trodnevno alfa testiranje, koje će biti otvoreno za sve i počinje 13. oktobra.

U Aftercharge igrači se obračunavaju u formatu 3 na 3. Sa jedne strane su nevidljivi roboti, koji za cilj imaju uništenje ekstraktora, a sa druge neuništivi čuvari koji moraju da se odupru napadima robota. Svaki karakter se razlikuje po sposobnostima u ulogama.

Pored malih timova i mape predstavljaju male površine, tako da je uživanje u napetoj akciji osigurano. Od učesnika sa obe strane se traži i taktički pristup i saradnja kako bi uspeli da ispune svoj cilj.

Za učestvovanje u alfa testiranju nije potrebna prijava ili ključ već je samo potrebno da zainteresovani skoknu na Steam stranicu igre i dodaju je u svoju biblioteku i to tokom perioda od 13. oktobra u 18 časova po našem vremenu do 16. oktobra u 9h ujutru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top