PC

Assassin’s Creed: Origins – detalji o sadržaju nakon izlaska

Assassin’s Creed: Origins još uvek nije stigao na police, a Ubisoft je već pripremio planove o sadržaju nakon lansiranja, kao i više detalja o tome šta donosi sezonska propusnica.

Igrači sa sezonskom prpusnicom će ove godine dobiti tri ekskluzivna pakovanja u kojima se nalaze predmeti inspirisani Rimljanima i Horusom, bogom neba. U januaru naredne godine stiže i prvi DLC nazvan – The Hidden Ones – koji donosi događaje nakon dešavanja iz originalne priče koju prati sama igra. Drugi DLC, The Curse of the Pharaons je najavljen za februar i u njemu Bayek istražuje misteriozno mesto u kojem obitavaju brojne mitske zveri i faraoni.

Ubisoft misli i na one bez propusnice, pa je zato pripremio i pregršt besplatnog sadržaja. Od prvog dana nas očekuju Photo mod koji vam omogućava da uslikate lepotu drevnog Egipta, i Nomad’s Bazaar koji vas tera da pronađete prodavca koji je stalno u pokretu i donosi brojne dnevne izazove. Trial of the Gods donosi mogućnost suočavanja sa egipatskim bogovima i biće dostupan 15 dana nakon lansiranja igre. Discovery mod je već najavljen i on pruža mogućnost istraživanja Egipta u cilju širenja znanja iz istorije. Naredne godine se očekuje i mod Hordi, sa beskrajnim talasima neprijatelja.

Više detalja o svemu najavljenom vas očekuje na Ubi blogu.

Assassin’s Creed za PC, Playstation 4 i Xbox One izlazi 27. oktobra, a tokom ovog meseca izlazi još veliki broj igara kojima možete prekratiti čekanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top