PC

Besplatni “Content Drop #1” za Dying Light od danas dostupan za preuzimanje

Techland je počeo da polako iznosi 10 obećanih besplatnih DLC dodataka za Dying Light, koje je već ranije najavio, prvo je tu bio Content Drop #0, a sada je pred nama Content Drop #1 nazvan Lethal Inventions.

Novi DLC, kako mu samo ime kaže, donosi tri nova oružja koje će igrači otključavati kompletiranjem tri specijalna, bounty, izazova.

Prva je Fenris sekira koja ima sposobnost odsecanja udova zombijima za stvaranje još ubistvenijih udaraca. Dalje postoji  Kuai Dagger koji omogućava znatno brže kretanje po žicama. Poslednji i možda i najimpresivniji je specijalni revolver, koj posle pet uspešna pucnja u lobanju, donosi šesti sa velikom eksplozijom.

Izvan novog paketa sadržaja, pred igračima je i Ye Old Trusty Wrench, za popravljanje cevi ili tabanje hordi zombija. Ovo oružje se može besplatno preuzeti sa nove platforme Techland izdavača, Gemly.

Techland ohrabruje igrače i fanove da slobodno iznose svoje predloge za buduće dodatke.

Trejler ispod prikazuje sve novotarije u krvavoj akciji.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top