PC

Civilization III možete preuzeti besplatno sa Humble Bundle

Humble Bundle prodavnica, koja je nedavno postala vlasništvo kompanije IGN, se vraća sa novom besplatnom igrom za sve korisnike, ovoga puta je na red došla strategija sa početka ovog milenijuma – Sid Meier’s Civilisation III Complete edicija.

Igra je dostupna za preuzimanje, prateći ovaj link, tokom naredna dva dana, odnosno do 21. oktobra u 19h po našem vremenu. Potrebno je proći proces kupovine, nakon čega će na vašu mejl adresu stići ključ za aktiviranje na Steamu.

Ova edicija igre pruža sav postojeći sadržaj sa više načina istraživanja, više modova za igranje, kao i više strategije. Podrška za onlajn multiplejer je ugašena 2014. godine, ali je stari dobri LAN mod i dalje podržan.

Treću Civilizaciju je kreirao studio Firaxis Games, koji je takođe doneo i ostale nastavke serijala, a poznat je još po izradi XCOM igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top