PC

Cuphead prodat u oko 125,000 primeraka samo tri dana od lansiranja

Cuphead je u prodaju došao pre samo nekoliko dana, a već je uspeo da stigne na drugo mesto najprodavanijih igara na Steamu, ostavivši za sobom gotovo jednako sveže Total War: Warhammer II i Divinity: Original Sin.

Ovaj simpatični platformer, insiprisan od strane crtaća iz tridesetih godina prošlog veka, je prema podacima sa sajta SteamCharts prodat u oko 125,000 primeraka. Nažalost nemamo informaciju koliko je kopija igre prodato na GOG-u, Majkrosoft prodavnici za PC i Xbox One, ali je i ova brojka poprilično impresivna za naslov sa slabom marketinškom kampanjom i bez DRM sistema zaštite.

Ovaj retro platrormer je moguće igrati i na znatno starijim računarima, samo je šteta što Cuphead nećemo videti na Playstation 4 konzoli, zato što je Majkrosoft finansirao problematični razvoj.

Da li ste vi imale prilike da se upustite u avanture Cupheada i Mugmena, kakvi su vam utisci?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top