PC

Evil Within 2 – objavljeni sistemski zahtevi

Već valjano znamo da u oktobru izlazi veliki broj AAA igara od strane velikih kompanija, koje nas sada blagovremeno obaveštavaju o sistemskim zahtevima za njihove igre. Juče je to učinila kompanija Ubisoft za Assassin’s Creed: Origins, a danas je na red došao i Bethesdin horor naslov – The Evil Within 2.

Mininalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-2400 ili AMD FX-8320
  • RAM: 8 GB memorije
  • Grafička kartica: NVIDIA GTX 660 2GB ili AMD HD 7970 3GB
  • Prostor na disku: 40GB slobodnog prostora

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-4770 ili AMD Ryzen 5 1600X
  • RAM: 16 GB memorije
  • Grafička kartica: NVIDIA GTX 1060 6GB ili AMD RX 480 8GB
  • Prostor na disku: 40GB slobodnog prostora

Sistemska zahtevnost je gotovo ista kao i za prošlogodišnji Dishonored 2, samo što se sada među preporučenim nalazi i noviji AMD-ov procesor – Ryzen 5 1600X.

Takođe je objavljeno koliko će Evil Within 2 zauzimati prostora na konzolama. Na Xbox One je potrebno oko 31GB prostora za instalaciju, dok će verzija za Playstation 4 zauzimati 33GB.

Bethesda je već od danas za PC i Xbox One omogućila preload igre, dok će on za PS4 biti dostupan od 11. oktobra.

The Evil Within 2 izlazi 13. oktobra i donosi još više psihološkog horora od prethodnika, pripremite se na vreme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top