PC

Fortnite: Battle Royale za samo nedelju dana prikupio 7 miliona igrača

Pre tačno nedelju dana je Fortnite: Battle Royale postao dostupan za preuzimanje, i od tada potpuno besplatno pruža iskustvo veoma slično onom iz igre PUBG, čiji su se developeri otvoreno pobunili zbog takve odluke.

Epic Games nije mario na to i danas se na Twitteru pohvalio da je tokom kratkog perioda njihovu igru igralo više od 7 miliona igrača na svim platformama(PC, Playstation 4 i Xbox One), a prvog dana je u jednom trenutku Fortnite: BR igralo milion njih. Ovo znači da je baza svakim danom rasla za po milion igrača, što je stvarno impresivno.

Sa ovom objavom dostupnim je postao i novi apdejt koji donosi Duos mod i pakete  sa zalihama. Duos je mod koji omogućava uparivanje sa drugim igračem i zajedničko preživljavanje do pobede. Paketi sa zalihama su već jednom bili implementirani, ali su ih developeri iz Epic Gamesa uklonili zbog bagova. Sada su ponovo tu i donose mnoga retka oružja i predmete, ali sa rizikom da budete otkriveni.

Takođe, za dalji razvoj su najavljene velike promene vezane za preciznost oružja, pošto će se sa hitscan mehanike preći na onu baziranu na kretanju projektila. Hitscan znači da metak iz bilo kog oružja ne prelazi distancu potrebnu za pogađanje mete, već do nje stiže istog momenta, što dovodi do toga da sa pištoljem možete eliminisati neprijatelja na jako velikoj udaljenosti. Ova velika promena dolazi na zahtev sve veće baze igrača, što je još jedan veliki plus za Epic Games.

Više o najavljenim novinama i promenama možete pročitati OVDE.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top