PC

GOG vam besplatno daje Tales from the Borderlands ako potrošite više od 15$

Sa krajem oktobra počinju i rasprodaje vezane za Noć veštica širom digitalnih prodavnica, među njima se nalazi i stari dobri GOG, koji je i ovoga puta rešio da ode korak dalje od ostalih tako što za potrošenih 15 i više dolara kupcima daje besplatnu kopiju igre Tales from the Borderlands.

Na popustu se nalazi veliki broj jezivih igara i to na do 90% popusta. Kompletnu ponudu možete pogledati ovde, a mi smo za vas izdovojili:

Prva sezona The Walking Dead igre – snižena 70%, košta 6.39€

Originalni Dead Space – 3.39 evra

Igre studija Frictional Games(Obe Amnesie, SOMA, Penumbra) – čak 84% popusta i koštaju ukupno 10.26€

Stalker serijal košta samo 10€

Hollow Knight je snižen za 34% i može se uzeti za 8.39€

Fantastični Dying Light: The Following košta samo 20 evra

Tales from the Borderland, igra koja se dobija besplatno, je izrađena od strane Telltale studija i donosi nove epizodne avanture iz već dobro poznatog Borderlands univerzuma, kreiranog od strane studija Gearbox.

Sa ovo akcijom GOG je dodao još 29 igara u GOG Connect servis, što znači da ako te igre posedujete na Steamu, posedujete ih i na GOG-u uz prost i besplatan proces povezivanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top