Vesti

Hellblade: Senua’s Sacrifice se prodaje bolje od očekivanog

Hellblade: Senua’s Sacrifice je jedno od pravih iznenađenja ove godine, pre svega zato što je u svet piksela prikazala neverovatno detaljno mentalno zdravlje glavne protagonistkinje, Senue, promenjeni stil kazivanja priče, i veoma interesantan način rešavanja zagonetki i sukobljavanja sa demonima.

Sve ovo je pomoglo da se igra nezavisnog studija, Ninja Theory, prodaje znatno bolje od očekivanog i da je indie produkcija bila pravi izbor, što je vođa projekta, Tamim Antoniades, naglasio u intervjuu za portal Venture Beat: “Skoro da smo povratili sve gubitke, a to nismo očekivali ni za šest, osam ili devet meseci, a to se desilo za samo tri meseca. Naravno, zato što smo je mi izdali, ovo je prvi put da nam se vraća gomila novca, što je sjajno. Ovo nam je otvorilo gomilu vrata i mogućnosti koje nismo imali do sada”.

Ovo znači da možemo očekivati još igara od ovog studija, koji je za izradu Hellbladea sarađivao sa developerima iz 3Lateral studija iz Novog Sada. Tamim je dodao da će objaviti detaljan video zajedno sa svim podacima o prodaji i kako je sve to odrađeno, kako bi ohrabrili i druge developere da krenu njihovim stopama.

Injervju je stvarno opsežan, u njemu developer govori o samom početku razvoja igre i saradnji sa neurolozima, kreiranju odličnih facijalnih animacija i glasnovne glume, odabiru žanra i još mnogo toga, a možete ga pročitati prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top