PLAY! ; PLAY! Zine

Hideo Kodžima oduševljen statuom Bayeka

Assassin’s Creed serijal je tokom dugogodišnjeg postojanja prikupio ogromnu bazu fanova, tu spadaju, pored običnih gejmera, i kreatori igara iz suparničkih studija, kao što je Hideo Kodžima, producent poznat po radu na Metal Gear serijalu.

Kodžima na tviteru nije krio oduševljene vezano za statuu glavnog protagoniste igre Assassin’s Creed: Origins, Bayeka, koju je zbog velike lepote i dopadljivosti izložio na ulazu u studio, nazvan Kojima Productions.

Statua, koju ovaj producent obožava, je deo kolekcionarskog izdanja Assassin’s Creed: Origins koje košta neverovatnih 800 dolara i prikazuje Bayeka spremnog na akciju zajedno sa svojim vernim sputnikom, orlom Senu, i to sa impresivnim nivoom detalja.

Hideo Kodžima je svoj novi studio osnovao nakon rastanka sa kompanijom Konami, i on predstavlja pravo carstvo koje izgleda potpuno neverovatno, a u to se možete uveriti i sami prateći ovaj link. Ovaj producent trenutno radi na igri Death Stranding, za koju se veoma malo zna sem da je prikupila jaku glumačku ekipu u kojoj se nalaze Norman Ridus, Giljermo del Toro i Mads Mikelsen.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!