PC

Hitman ovog oktobra dobija novi sadržaj

Leto je već za nama i stigli su jesenji dani, tako da je došlo vreme da se i ćelavi ubica vrati sa odmora, a IO Interactive mu je za oktobar pripremio i dosta novog posla.

Za 13. oktobar je najavljeno 10 novih “contract” misija, kreiranih od strane igrača, i jedan novi paket nazvan, Master Scarecrow, koji donosi pet izazova i za njihovo kompletiranje igrači dobijaju nov predmet za agenta, više informacija možemo očekivati iduće nedelje.

Kasnije tokom ovog meseca dolazi još 10 “contract” misija po izboru Hatcha, igrača čija je specijalnost brzo prelaženje zadataka na zanimljiv način, i za ovo ćemo više informacija dobiti u daljem periodu.

IO Interactive je u objavi naveo da u kalendarima zabeležimo 24. oktobar, jer je to datum kada će otkriti potpuno novi sadržaj, ali su izjavili da to ipak neće biti druga sezona.

Šta vi mislite, šta nam ovaj, sada nezavisni, studio priprema za Hitmena?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top