Vesti

Hunt: Showdown – 12 minuta gejmpleja

Crytek nam je na ovogodišnjem E3 sajmu predstavio novi igru na kojoj vredno radi, Hunt: Showdown, koja donosi sasvim drugačije horor iskustvo, a prošlog meseca smo imali prilike da pogledamo i jedan od dnevnika developera u kojem se govorilo o razvoju igre.

Sada, posredstvom IGN-a, pred nama je i 12 minuta gejmplej snimka zajedno sa komentarima developera. H:S igrače smešta u grafički impresivni svet u ulogu lovca na čudovišta, gde oni pre svega moraju tražiti tragove i naznake kako bi stigli do ulova. Pored čudovišta, u igri vrebaju i drugi igrači koji jure isti plen kao i ostali. Ovaj element dosta podseća na sve popularniji Battle Royale žanr.

Dizajn mape i terena je veoma raznovrstan i pruža brojne opcije u igranju, što znači da nema repetitivnosti sadržaja. U arsenalu igrača se nalaze starija oružja poput revolvera i Mosin-Nagant puške.

Datum izlaska je još uvek misteriozno sakriven, ali se nadamo da nećemo čekati još dugo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top