PC

IGN kupio Humble Bundle

Ponzati medijski gigant IGN objavio je danas da je popularna internet prodavnica video igara, Humble Bundle, postala njihovo vlasništvo.

U medijskom saopštenju povodom ove kupovine, navodi se da će Humble Bundle nastaviti da posluje potpuno nezavisno praktično kao i do sada, i da će IGN imati vrlo malo uticaja na način poslovanja ove humanitarne prodavnice igara.

Humble Bundle je počeo kao prodavnica indie video igara, ali je vremenom porastao u jedno od najvećih i najpopularnijih mesta za kupovinu svih video igara, ali i digitalnih knjiga, muzike i programa.  Humble Bundle je poznat po svojim nedeljnim i mesečnim “bundle” akcijama, gde se za značajno manji novac mogu kupiti popularni naslovi “na gomili” i pritom bi dobar deo para odlazio u dobrotvorne svrhe.

Od kada je osnovan 2010. godine, pa sve do danas, Humble Bundle je u humanitarne svrhe prodajom igara donirao preko 100 miliona dolara,što je zaista impresivna cifra.

Nadamo se da ova kupovina neće imati značajnieg uticaja na ono što  Humble Bundle predstavlja i da će nastaviti da bude najbolje mesto za kupovinu igara kao što je bilo i do sada.

Ne znamo kakvi su tačno motivi iza ove kupovine, ali mnogi već glasno razmišljaju o poreskim olakšicama koje humanitarni rad donosi i načinu na koji bi to moglo da koristi kompaniji IGN.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top