PC

Igra u kojoj igrate kao bezobrazna guska

Svako ko kojim slučajem na selu ima rodbinu koja čuva guske, zna koliko ove životinje mogu biti bezobrazne i napadne. Upravo se tim neprijatnim iskustvom vode ljudi iz studija House House, koji rade na igri gde preuzimate ulogu guske.

Igra za sada nema zvanično ime, već je developeri nazivaju – Untitled Goose Game. U pre-alfa gejmpleju je prikazano kako sama mehanika igre izgleda sa veoma prostom grafikom, prepoznatljivom kod indie naslova. Radnja igre se odvija u ljupkom selu, na imanju jednog farmera, a pred prkosnom guskom je lista sa stvarima koje treba obaviti kako bi farmeru upropastila divan vikend. 

Goose Game izgleda kao igra šunjalica, pošto se guska krije od nesrećnog čoveka i stalno vreba šta će mu sledeće napakostiti – ponekad mora da mu ukrade ključeve, da ga natera da nosi sunčani šešir ili da ga nakvasi.

Datum izlaska još uvek nije potvrđen, ali igru možemo očekivati negde tokom naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top