Nintendo Switch

Igre koje nas očekuju u oktobru

Septembar već za nama, i pored toga što je prvi jesenji mesec, on je bio i mesec u kojem smo dobili ovogodišnja izdanja sportskih igara i druge igre koje su nas polako uvodile u ono što nas očekuje u oktobru. Pred nama je veoma jak mesec, sa brojnim AAA naslovima velikih kompanija. U susret tome, mi smo za vas pripremili listu najvažnijih igara u oktobru kako bi imali uvid u to šta vas i kad očekuje, kako bi na vreme birali slobodne dane i uzimali opravdanja.

Forza Motorsport 73. oktobar – PC, Xbox One

Najnovija igra čuvene trkačke franšize, Forza Motorsport 7, donosi impresivnu grafiku ali uz to je optimizovana i za one sa slabijim računarima. Studio Turn 10 je u ovu igru doneo preko 700 automobila i 32 staze, a novina su i dinamični vremenski uslovi i kastomizacija vozača. Demo je već dostupan za preuzimanje tako da pre kupovine možete videti šta vas čeka.

A Hat in Time5. oktobar – PC, PS4, Xbox One

A Hat in Time je veoma slatki 3D platformer u kome igrate kao mala devojčica u potrazi za dragocenom materijom kako bi nastavila svoje putovanje. Sa unikatnim  misijama i velikim prostorom za istraživanje A Hat in Time će definitivno osvojiti vaša srca.

Middle-Earth: Shadow of War10. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Jedna od najiščekivanijih i ujedno jedna od igara za koju je vezano najviše kontroverzi u 2017. godini jeste Middle-Earth: Shadow of War, nastavak Shadow of Mordor iz 2014. godine. Monolith je unapredio čuveni Nemesis sistem koji sada donosi jedinstveno iskustvo za svakog igrača, među novinama postoji i mogućnost okupljanja vojske sačinjene orkova i drugih stvorenja i vođenja otvorenog rata protiv Saurona. Nadamo se da nas sada očekuje odlična kampanja sa dosta boljim završetkom od prethodnika.

The Evil Within 2 – 13. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Još jedan nastavak nam dolazi baš na petak 13. i to je remek delo Šinđija Mikamija, majstora horora, u kome već poznati protagonista, Sebastijan, nastavlja potragu za izgubljenom kćerkom u još uvrnutijem STEM svetu, sa još uvrnutijim čudovištima, ali i drugim ljudima, koji mogu pomoći ili pak stati na put Sebastijanu.

ELEX – 17. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Naučno-fantastični RPG od strane izdavača THQ Nordic donosi interesantnu priču sa mešavinom futurizma, ali i srednjevekovnih odličja, gde igrači moraju koristiti i vatreno i hladno oružje kako bi došli do malih količina ELEX-a, resursa koji je na planetu dospeo razornim meteorom.

South Park: The Fractured But Whole17. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Nedavno nas je Ubisoft obavestio da je South Park: The Fractured But Whole ušao u zlatnu fazu produkcije što znači da nema više odlaganja i da je ovaj datum izlaska konačan. Družina iz malenog gradića je na pomolu novog sukoba, ovoga puta kao liga superheroja, a pred igračima su unapređene opcije kastomizacije(odabir pola i boje kože), koje će uticati na samo iskustvo igrača. Za razliku od The Stick of Truth, iza ove igre u potpunosti stoji Ubisoft, a ne i Obsidian Entertainment, majstori RPG naslova.

Destiny 224. oktobar – PC

Drugi nastavak Sudbine konačno stiže na PC. Iako nešto kasnije od konzolnih izdanja, biće jako interesantno iskusiti odličnu igru u 4K rezoluciji i 60 sličica u sekundi. Igrači, kao i u prethodnom delu, preuzimaju uloge Čuvara u brojnim pohodima sa drugim igračima ili sami. Destiny 2 je i ujedno i prva igra koja će se preuzimati sa Blizzardovog Battle.net klijenta, iako ne potiče iz ove kompanije.

Super Mario Odyssey27. oktobar – Nintendo Switch

Super Mario se vraća na velika vrata sa istom misijom kao i do sada – spasiti princezu. Naš super junak će tokom svoje odiseje obići brojne svetove, poznate kao Kraljevstva, u društvu magičnog šešira, sposobnog da preuzme kontrolu nad neprijateljima, pa čak i dinosaurusom(!). Nintendo sa Odyssey u potpunosti koristi mogućnosti svoje konzole sa prelepo kreiranim svetom i odličnom pričom.

Assassin’s Creed: Origins27. oktobar za PC, PS4, Xbox One

Nakon kraće pauze, poznati serijal o ubicama iz senke se vraća na velika vrata. Sada pratimo sam nastanak bratstva, smešten u drevnom Egiptu. Glavni protagonista, Bayek, se mora suočiti sa mračnim silama koje prete podvlašćenom stanovništvu. Assassin’s Creed: Origins je znatno bogatiji po sadržaju i mehanikama od svojih prethodnika, a za one željne istorije pripremljen je Discovery mod, koji odlično prikazuje vladare i drevne obrede.

Wolfenstein II: The New Colossus27. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Istog dana kao i Assassin’s Creed: Origins Blazkovic se vraća na velika vrata i to na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država sa ciljem da porazi moćne snage nacističke Nemačke. Ali sada nije sam, već mu u pomoć dolaze drugi šašavi karakteri spremni na revoluciju.

Koju igru vi najviše očekujete, da li se nalazi na listi ili smo je možda propustili, recite nam u komentarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top