PC

Kris Avelon radi na novoj Fallout igri?

Legendarni RPG dizajner i pisac, Kris Avelon (Chris Avellone), ovih dana je promenio svoju profilnu sliku na fejsbuk profilu. Verovatno se pitate zašto je to vest, pa, caka je u tome što je stavio sliku koja može poprilično da navodi na to da Kris radi na nekoj novoj Fallout igri.

Na slici se nalazi čuveni Vault Boy i čovečuljak koji ga grli i kaže “Mnogo si mi nedostajao!”, što implicira da su posle dužeg vremena ponovo zajedno, odnosno da Kris ponovo radi na nekom projektu iz Fallout franšize.

Avelon je u svojoj bogatoj karijeri radio na takvim klasicima RPG žanra kao što su Fallout 2, Planescape: Torment, Icewind Dale, Knights of the Old Republic II, Neverwinter Nights 2, Fallout New Vegas… Od kada je napustio Obsidian postao je neka vrsta slobodnog pisca za angažovanje, pa je tako njegov pečat ostavljen i na igrama Torment: Tides of Numenera, Prey i Divinity: Original Sin 2.

Trenutno radi na projektu igre Pathfinder: Kingmaker, a ko zna, možda i na novoj Fallout igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top