PC

Metal Gear Survive izlazi u februaru 2018. godine

Konami je na prošlogodišnjem E3 sajmu najavio Metal Gear Survive, najnoviju igru iz popularnog serijala, kada je okvirni datum izlaska bio kraj 2017. godine.

Taj datum je pomeren, tako da je kompanija pružila precizni dan izlaska, to je 22. februar za Playstation 4, PC, Xbox One. Tvit Konamija je izazvao pometnju da taj datum važi samo za konzole pošto su se na objavljenoj fotografiji nalazila samo izdanja za PS4 i Xbox One, ali je nešto kasnije objavljeno da isto važi i za računare.

Od sada je omogućeno prednaručivanje, i ono donosi bonus pakovanje u kojem se nalaze 4 pozlaćena oružja, poze, boje za lice i još toga.

Nažalost, Metal Gear Survive će zahtevati konstantnu onlajn konekciju od igrača, bilo da igraju sami ili sa više igrača.

Metal Gear Survive je prva igra u serijalu nakon odlaska genijalnog Hidea Kodžime, i jedva čekamo da vidimo šta će novi tim pripremiti za fanove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top