PLAY! ; PLAY! Zine

Mišel Ansel želi da kreira Rayman 4

Prošlo je jako dugo vremena otkako smo dobili neku originalnu Rayman igru, i sa time se slaže i kretor ovog simpatičnog serijala, Mišel Ansel.

On je na svom Instagram profilu izbacio fotografiju Rejmena u prodavnici polovne robe, na šta se sažalio i poručio je: “Nakon Wild, nakon BGE2 moramo da ga vratimo za njegovu četvrtu avanturu!”

Prva igra u serijalu je izašla davne 1995. godine kada se Ubisoft tek razvijao kao kompanija, direktni nastavak je izašao 1999. godine, a treći je stigao 2003. Tokom dugog perioda postojanja videli smo još gomilu igara sa ovim likom, i jedna od njih(Rayman Legends) je ove godine stigla na Switch konzolu.

Ansel trenutno vredno radi na potpuno novoj igri za Playstation 4 konzolu, koja nosi ime Wild, i smeštena je u preistorijskom periodu. Wild poseduje sistem proceduralno generisanih svetova gde igrači mogu kontrolisati manje životinje u cilju sakupljanja informacija.

On još radi i na nastavku druge igre, koju je on takođe kreirao, a to je Beyond Good and Evil 2, koja je iznenada predstavljena na ovogodišnjem E3 sajmu, tako da će mu novi Rayman verovatno biti naredni projekat.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!