PLAY! ; PLAY! Zine

Mišel Ansel želi da kreira Rayman 4

Prošlo je jako dugo vremena otkako smo dobili neku originalnu Rayman igru, i sa time se slaže i kretor ovog simpatičnog serijala, Mišel Ansel.

On je na svom Instagram profilu izbacio fotografiju Rejmena u prodavnici polovne robe, na šta se sažalio i poručio je: “Nakon Wild, nakon BGE2 moramo da ga vratimo za njegovu četvrtu avanturu!”

Prva igra u serijalu je izašla davne 1995. godine kada se Ubisoft tek razvijao kao kompanija, direktni nastavak je izašao 1999. godine, a treći je stigao 2003. Tokom dugog perioda postojanja videli smo još gomilu igara sa ovim likom, i jedna od njih(Rayman Legends) je ove godine stigla na Switch konzolu.

Ansel trenutno vredno radi na potpuno novoj igri za Playstation 4 konzolu, koja nosi ime Wild, i smeštena je u preistorijskom periodu. Wild poseduje sistem proceduralno generisanih svetova gde igrači mogu kontrolisati manje životinje u cilju sakupljanja informacija.

On još radi i na nastavku druge igre, koju je on takođe kreirao, a to je Beyond Good and Evil 2, koja je iznenada predstavljena na ovogodišnjem E3 sajmu, tako da će mu novi Rayman verovatno biti naredni projekat.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!