PC

Mrtvi ruski ambasador završio u Telltale Betmenu

Nedavno je izašla druga epizoda druge sezone Betmen Telltale serijala, ali umesto da pričamo o utiscima, trenutno nam je pažnju skrenuo jedan vrlo bizarno-zanimljiv i potpuno neobjašnjiv detalj iz igre.

Naime, neko je primetio da se na jednoj od slika obijenog sefa koje Brus Vejn i Alfred gledaju, nalazi jedno telo koje izgleda vrlo poznato. Nakon kratkog upoređivanja, leš je prepoznat i ustanovljeno je da se radi o telu Andreja Karlova, ruskog ambasadora u Turskoj koji je ubijen zimus prilikom otvaranja jedne ruske izložbe u Ankari.

Kako je slika tek ubijenog ambasadora završila kao detalj u igri, ostaje potpuno nejasno. Da li je neko od zaposlenih bio lenj i nasumično tražio sliku leša na internetu da bi je ubacio za potrebe te scene u igri, ili je nekim drugim spletom okolnosti zalutala tu, verovatno nikada nećemo saznati.

U svakom slučaju, ovo svakako ostavlja neprijatan trag i utisak apsolutnog neprofesionalizma od strane Telltale, koji su napravili jedan tako veliki propust da slika mrtvog ambasadora koja je obišla svet se provuče kao mrtvak ispred sefa u igri.

Ono što se nadamo da će Telltale sada hitno da uradi jeste da što pre pečuje igru sa novom zakrpom koja će zameniti kadar mrtvog ambasadora sa nekim drugim, kompjuterski generisanim telom.

https://twitter.com/BroTeamPill/status/916069902578061313

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top