PC

Need for Speed: Payback će zauzimati 17GB na Xbox One konzoli

PC korisnici su već saznali kakav im je hardver potreban za pokretanje Need for Speed: Payback, a korisnici Xbox One konzole neće morati da strepe do izlaska igre koliko će im prostora biti potrebno za instaliranje nove igre u popularnom serijalu.

Najnoviji podatak sa Majkrosoftove prodavnice za Xbox proizvode navodi da će igračima biti neophodno 17.81GB prostora na hard disku, što je iznenađujuće malo, kada uzmemo u obzir da većina AAA igara zauzima u proseku oko 40GB.

Payback verzija za Playstation 4 će najverovatnije zahtevati sličnu veličinu prostora, dok će oni sa računarima morati da izdvoje čak 30GB, ako je verovati sistemskim zahtevima.

Kompanija Electronic Arts se nakon dve godine vraća sa novom NFS igrom u kojoj je, prema trejlerima, primenila novi pristup, sa pričom poput one iz Fast and Furious filmova. Za razliku od prethodnika, Payback će biti igriv i bez stalne internet konekcije, a kao novinu developer još navodi i smenjivi ciklus dana i noći

Need for Speed: Payback izlazi 10. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top