PC

Novi trejler za Wolfenstein 2 prikazuje Hitlera i KKK

Sa mnogobrojnim trejlerima za Wolfenstein 2: The New Colossus otkrili smo kako izgleda kultura u SAD pod nacističkom vlašću, kao i ko će praviti društvo Blazkovicu u podizanju revolucije.

Danas je pred nama trejler koji najavljuje izlazak igre i pokazuje da Bethesda još uvek ima nešto što nismo videli, a to je sada i ne toliko moćni Firer, koji ima probleme sa zdravljem. U trejleru možemo videti i članove KKK u vrhuncu sukoba.

Grupa koja je rešena da se okrene protiv nacističke vlasti ima širok spektar oružja za komadanje. Tu su ona standardna, ali i napredna, koja neprijatelje pretvaraju u tečnu kašu i druga agregatna stanja.

No, da ne otkrivamo previše, pogledajte trejler, a posebno obratite pažnju na 0:53 i na 1:20 vremena u videu.

Wolfenstein 2 izlazi 27. oktobra za PC, PS4 i Xbox One, a takođe je najavljena i verzija za Nintendo Switch konzole, koju možemo očekivati negde tokom naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top