PLAY! ; PLAY! Zine

Otkrivena sezonska propusnica i dodatni sadržaj za Shadow of War

Kao što je Monolith već više puta nagovestio, najavljena je sezonska propusnica zajedno sa novim sadržajem za, još uvek sveži, Middle-Earth: Shadow of War.

Sezonska propusnica košta 40 dolara i donosi kompletno iskustvo iz igre, ali i novine koje tek slede, među kojima se nalaze dva nova plemena i nove priče.

U novembru igrače očekuje Slaughter Tribe ekspanzija koja donosi epske borbe sa orcima i njihovim kapetanima željnih seckanja, što će zauzvrat dati bolju opremu.

Prvog zimskog meseca u Srednju zemlju će se naseliti Outlaw pleme, najbuntovnije orkove koji prkose svim silama. I ova ekspanzija donosi borbe sa brojnim orcima, novo utvrđenje i opremu.

Tokom februara iduće godine stići će i ekspanzija sa potpuno novom pričom, nazvanom Blade of Galadriel, gde igrači mogu preuzeti ulogu Eltariel, moćnog ubice iz senke, koja kao oružje poseduje dva sečiva. Ova ekpanzija donosi i potpuno nove nemesis karaktere, kao i bitku protiv Nazgula.

U maju sa Desolation of Mordor ekspanzijom igrači preuzimaju ulogu Baranora, kapetana Minas Ithila, na misiji da sačuva svoje redove i zauzme potpuno novu regiju.

Oni koji ne žele da izdvoje novac za sezonsku propusnicu, ekspanzije mogu kupiti zasebno.

Takođe, tokom narednog perioda ćemo videti još besplatnog sadržaja, a uskoro će se pojaviti i novi mod nazvan – Infinite Shadow Wars –  kao deo Slaugher Tribe eskpanzije.

Monolith je pripremio zanimljivu statistiku o broju izdaja, ubistava, dominacija od izlaska igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!