PC

Otkrivena sezonska propusnica za South Park: The Fractured But Whole

Najnovija Saut Park igra izlazi 17. oktobra, što znači da nam je ostalo još vrlo malo do konačnog izlaska, te je kompanija Ubisoft otkrila nove detalje u vezi sezonske propusnice i toga šta ona donosi, kao što je pre par dana učinila za Assassin’s Creed: Origins.

Sezonska propusnica će koštati 30$, biće dostupna za PC, PS4 i Xbox One na dan izlaska igre ona donosi tri DLC dodatka, koji će se kasnije prodavati i zasebno:

  • Danger Deck – Ovaj dodatak igračima donosi velike izazove u Danger Decku doktora Timotija, a za njegovo kompletiranje dobijaju vredne kostime i artefakte. Biće dostupan od decembra za 6$.
  • From Dusk till Casa Bonita – Potpuno novi doživljaji družine u kojima se igrači moraju udružiti sa Coonom i Misterionom kako bi se izborili protiv demona poznatog kao Casa Bonita. U prodaji od 2018. godine po ceni od 12$.
  • Bring The Crunch – Ovaj DLC takođe donosi novu priču sa sasvim novom klasom superheroja. Koštaće isto kao i prethodni.

Oni sa sezonskom propusnicom u South Park: The Fractured But Whole na dan izlaska dobijaju još i Relics of Zaron paket koji donosi predmete viđene u The Stick of Truth, ostali mogu kupiti  paket po ceni od 5$. Tu je još i Towelie: Your Gaming Bud koji će davati savete tokom igranja.

U nedavno objavljenom videu je potvrđeno da će igra raditi i na starijim mašinama, što je jako dobra vest za veliki broj igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top