PC

Ovekovečite vaš prdež zauvek u South Park: The Fractured But Whole

Uvek ste znali da posedujete neizmerni talenat i ispuštanju gasova, ali vas nekako nikada nisu primali sa tom veštinom u “Ja imam talenat” i “Idol”, pa ste celog života čekali priliku da zasijate? Sada je vaša šansa!

UbiSoft organizuje specijalno takmičenje u prdenju pod imenom “I am the Fart” (“Ja sam prdež”), što mislimo da je ime-omaž čuvenoj rečenici koju je Walter White iz “Breaking Bad” izgovorio svojoj ženi: “I am the Danger”.

O čemu se radi? Od 3. oktobra pa sve do 16. oktobra otvorene su prijave za svakog ko misli da je njegova “melodija” dostojna da ostane zauvek ovekovečena u igri South Park: The Fractured But Whole. Potrebno je da snimite sebe u akciji i zatim okačite video. Najbolji prdonja, po izboru stručne komisije koju možete videti u videu na dnu snimka, će imati to zadovoljvstvo da upravo njegov prdež bude snimljen i ubačen u igru kao zvuk specijalnih smrtonosnih poteza koje izvodi “Novi klinac”, odnosno glavni lik u igri koga vode igrači.

Neke od ključnih veština u oba South Park naslova se zasnivaju na smrtonosnom prdenju, a možda ih zvuk baš vašeg provetravanja bude pratio? Ako mislite da ste dorasli izazovu, možete pronaći sve informacije o takmičenju na zvaničnoj stranici – iamthefart.ubi.com.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top