PlayStation 4

Playstation predstavio gomilu igara i novog sadržaja na Paris Games Week sajmu

U Parizu je u toku jedav veliki događaj, i nije nedelja mode, već je nedelja igara(Paris Games Week) na kojoj je prvi nastupio gigant Soni, koji je najavio gomilu igara i novina za već postojeće za Playstation 4 i Playstation VR uređaje. Bez dalje odlaganja, pogledajte šta vas sve očekuje:

Playstation 4:

  • Guacamelee! 2

Nastavak odlične i teške metroidvanie je najavljen za sledeću godinu zajedno sa novim trejlerom i gejmplej videom. Nadamo se da će se pojaviti i za PC, kao što je prethodnik.

  • LocoRoco2 Remastered

Nakon dolaska remastera originalnog LocoRoco došao je red i na drugi deo da se pojavi u prolepšanom izdanju i stanju da u potpunosti koristi moć Playstation 4 Pro konzole.

  • The Gardens Between

Već znamo da će se Gardens Between pojaviti na PC-u, ali je sada najavljena i za Playstation 4. Igrači kroz rešavanje zagonetki otkrivaju detalje o prijateljstvu i odrastanju dva najbolja prijatelja. Izlazak je najavljen za treći kvartal naredne godine.

  • Tennis World Tour

Najnovija simulacija “belog” sporta je najavljena i za Playstation 4 i stiže 2018. godine. U trejleru za Tennis World Tour nije prikazan gejmplej, kao ni lica igrača, ali pretpostavljamo da će se u igri pojaviti i licencirani i popularni teniseri.

  • The Hong Kong Massacre

Od studije Vreski, kojeg čine samo dve osobe, stiže The Hong Kong Massacre, pucačina iz ptičije perspektive, koja očigledno vuče insiraciju iz hita zvanog Hotline Miami. Pored najave za PS4, poznato je da naredne godine igru možemo očekivati i za PC.

  • Onrush

Najnovija trkačina koja nam stiže iz kuhinje Codemasters studija je Onrush. Ova igra od igrača ne zahteva samo brzinu već i puno stila u izvođenju vratolomija kako bi pobedili u nadmetanju sa drugim igračima. Onrush izlazi leta 2018. godine za Playstation 4 ali i za Xbox One.

  • Concrete Genie

Concrete Genie je još jedna šarenolika igra koja će se pojaviti za Playstation 4. U njoj će igrači moći da uz pomoć četkice kreiraju remek dela i stvorenja, koja mogu da ožive i igrati ulogu saputnika. Glavni cilj developera iz studija Pixelopus je da nadahnu sve na slikanje.

  • Spelunky 2

Na radost mnogih, Soni je najavio nastavak odličnog Spelunkija, ali nažalost nije objavio kada ga možemo očekivati, i nadamo se da će pored PS4 izaći i na druge platforme.

  • Invector

Invector se razlikuje od drugih igara, i ona u potpunosti zavisi od “bita” kreiranog od strane svetski poznatog DJ-a – Avicija – a nadamo se i drugih muzičara. Ovaj zanimljivi koncept ce igrači moći da iskuse sa još tri prijatelja što je stvarno fantastično.

  • Oure

Oure je već od danas dostupan za preuzimanje po ceni od 20$ i igračima donosi potpuno prijatno iskustvo istraživanja sveta uz pomoć odvažnog dečaka koji se može pretvarati u zmaja.

  • Erica

Igra koju će biti moguće igrati sa prijateljima preko PlayLink servisa je Erica. U “živom” trejleru najave istoimena osoba dobija misteriozni i preteći poziv, a na igračima je da odaberu odgovor koji će je odvesti u pravom smeru.

Playstation VR:

  • Bow to Blood

Bow to Blood poseduje proceduralno generisan svet u kojem se igrači sukobljavaju koristeći leteće brodove, pred igračima je i mogućnost izdavanja saboraca. Ovaj VR naslov se očekuje 2018. godine.

  • Star Child

Star Child je platformer kreiran isključivo za Playstation VR, gde kroz sinematično iskustvo pratimo putovanje Spektre i njene avanture na nepoznatoj planeti.

  • Megalith

U igri  Megalith preuzimate ulogu moćnog titan koji želi da dostigne status božanstva. Ovaj naslov studija Disruptive Games pripada žanru hero pucačina, što će biti veoma interesantno, pogotovu kada imamo u vidu da se radi Playstation VR igri.

  • Stifled

PC igrači već duže očekuju Stifled a sada se čekanju pridružuju i korisnici PS VR uređaja. Stifled je horor igra u kojoj karakter mora koristiti predmete iz okoline kako bi stvorio zvuk, koji bi prikazao kako izgleda okruženje u kojem se nalazi, ali mora biti oprezan pošto zvuk može privući i neprijateljski nastrojena storenja.

  • Dead Hungry

Dead Hungry će vaše kulinarske sposobnosti i brzinu reakcije dovesti do pucanja dok pokušavate da nahranite horde zombija. Sam koncept igre zvuči komično, što trejler i dokazuje.

  • Blood and Truth

Najnovija akciona Playstation VR igra je Blood and Truth, inspirisana klasičnim akcionim i Holivudskim filmovima. Radnja igre se dešava u Londonu i na junaku igre je da stane na put mafijašima.

Pored novih igara tu su i najave i trejleri za one koje već znamo:

  • Destiny 2

U drugom nastavku Sudbine sada uživaju i PC igrači, tako da je sada došao red na najavu prve ekspanzije, reč je o Curse of Osiris, koja donosi potupno novu zoni igranja i izlazi 5. decembra.

  • Monster Hunter: World

Najnovije obaveštenje vezano za Monster Hunter: World je to da će imati i beta testiranje koje će početi 9. decembra. Ova igra će izaći 28. januara i tada će doneti jedno veliko iznenađenje za PS4 igrače, koje će im omogućiti da igraju kao heroina iz Horizon Zero Dawn, Aloy.

  • Detroit: Become Human

Najnoviji trejler za PS4 eksluzivu, Detroit: Become Human, donosi puno drame u kojoj igrači preuzimaju ulogu androida i imaju bezbroj načina da spasu mladu devojku od nasilnog oca. Trejler donosi i jedno radosno obaveštenje, a to je da Detroit izlazi na proleće 2018. godine.

  • Marvel’s Spiderman

Najnoviji trejler igre Marvel’s Spiderman nam daje veći uvid u to kakva nas priča očekuje, ali i za šta je sve spreman paukoliki čovek kako bi pravda pobedila.

  • Shadow of The Colossus

Soni nam je danas prikazao da nas očekuju raznolika okruženja sa neverovatnim brojem detalja u Shadow of the Colossus remasteru, koji izlazi 6. februara naredne godine, ekskluzivno za PS4.

  • Horizon Zero Dawn

Najnoviji trejler za Horizon Zero Dawn prikazuje šta nas očekuje u okrutnom svetu kada 7. novembra stigne ekspanzija, The Frozne Wilds. Takođe, 6. decembra izlazi Complete edicija igre sa svim prethodno objavljenim sadržajem.

  • Far Cry 5

Ubisoft je za peti nastavak Far Cry serijala omogućio prelaženje svih postojećih misija sa prijateljem uz puno bombastične zabave, čime se pohvalio novim trejlerom. Far Cry 5 izlazi 27. februara 2018. godine.

  • Call of Duty: WWII

Još nismo imali prilike da zaigramo novi Call of Duty a Soni je već najavio i dolazak prve ekspanzije, nazvane The Resistance, koja će na PS4 doći 30. januara, dok za druge platforme ne postoji datum izlaska. Zajedno sa najavom ekspanzije stigao je i trejler koji prikazuje Carentan mapu u potpuno novom ruhu.

  • The Sims 4

Među svim najavama našao se i Sims 4, koji će na Playstation konzolu poslednje generacije stići 17. novembra ove godine. Trejer prikazuje i sav DLC sadržaj koji dolazi sa igrom, gde ćete moći da vaše Simsove odvedete u grad, kreirate vampire od njih ili steknete ogromnu slavu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top