Vesti

Pogledajte kako izgleda neobjavljena The Witcher igra iz 90-ih godina

Gotovo da nema gejmera da nije čuo za tri igre iz The Witcher serijala, među kojima je najpopularniji treći deo nazvan Wild Hunt, ali retko ko zna da je pre njih u planu bila još jedna igra koja je bila u izradi devedesetih godina prošlog veka.

Ta igra je postojala samo kao podatak i jako je malo detalja o gejmpleju bilo poznato, sve do danas, pošto je na jutjub dospeo video koji prikazuje kako The Witcher, na kome je radio studio Metropolis, izgleda. Video predstavlja intervju sa ljudima koji su radili na ovom projektu, Kacper Reut i Jarek Sobierski.

Sobierski je naveo da je puka sreća što fajlovi igre i dalje postoje: “Iskreno ne znam zašto oni(studio Metropolis) nemaju podatke za igru. Ja igru čuvam iz vremena kada sam radio na njoj, i jednostavno je nisam obrisao nakon napuštanja rada.”

Ako ste fan The Witcher serijala preporučujemo vam da pogledate kako izgleda neobjavljena igra, i iako govore poljskim jezikom postoji ugrađen prevod na engleski jezik.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top