PC

Pogledajte sistemske zahteve za novi Black Mirror

Izdavač THQ Nordic je u avgustu najavio reboot Black Mirror franšize novom igrom, kada je otkriven i zaplet priče, a nakon toga je nasledio duži period zatišja bez novih informacija i detalja, ali sada je pred nama lista sa sistemskim zahtevima za PC.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core 2 Quad Q9650 3.0 GHz ili AMD Phenom II X4 940 3.0 GHz
  • RAM: 8GB memorije
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 660 ili AMD Radeon HD 7870 sa 2GB video memorije
  • Prostor na disku: 11GB prostora

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-3770 3.9 GHz ili AMD FX-8350 4.0 GHz
  • RAM: 8GB memorije
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 960 ili AMD Radeon R9 290 sa 4GB video memorije
  • Prostor na disku: 11GB

Iako je Black Mirror igra iz segmenta point-and-click avantura, sistemski zahtevi spadaju u rang onih koje viđamo kod većine AAA igara.

U ovoj igri igrače očekuje mračna atmosfera inspirisana delima i stilom Edgara Alana Poa i HP Lavkrafta, sa odličnim elementima gotičkog žanra. Na igri radi studio KING Art Games, koji je poznat po akcionom RPG-u The Dwarves, a trenutno radi i na Iron Harvest, strategiji u realnom vremenu.

A da li će novi Black Mirror opravdati ime koje je postavio originalni naslov iz daleke 2003. godine, saznaćemo kada izađe 28. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top