VR

Prelepi Everest VR od sadaa dostupan za Playstation VR uređaje

Još jedan naslov koji je stigao u kolekciju igara za Playstation VR uređaje je Everest VR, koji je već dostupan za HTC Vive i Oculus Rift uređaje, i kako mu samo ime kaže donosi odlično iskustvo penjanja na planinu, i to veoma realistično.

Everest VR grafičke sposobnosti Unreal 4 endžina koristi do samog maksimuma, pošto su se developeri iz Solfar studija za izradu okruženja udružili studijom specijalizovani za izradu specijalnih efekata, RVX, koji je radio na filmu Everest iz 2015. godine.

Igrači se mogu pripremati za ekspediciju u bazi, a potom se mogu zaputiti istom stazom kao i 18 istorijskih ekspedicija.

Za male novce(15$), pošto pravi uspon košta i više desetina hiljada dolara, možete iskusiti fantastični uspon na najviši vrh planete, ali bez ledenog vazduha i straha od smrzavanja.

Ispod vas očekuju video u 360 stepeni i “standardni” trejler, koji prikazuju zadivljujući imerzivni i ledeni svet.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top