PC

Procureli datumi za Steam rasprodaje do kraja godine

Na dobrom starom Redditu uvek nešto curi, pa tako i tačni datumi za sve preostale Steam rasprodaje do kraja ove godine.

Taj thread na Redditu je brzo uklonjen zbog “nedostatka izvora”, ali je onda Eurogamer rekao da su iz njihovih izvora potvrdili da su datumi tačni.

Do kraja godine će na Steamu biti još 3 rasprodaje, jedna je za Noć Veštica (Steam Halloween Sale) koja će trajati od 26. oktobra do 1. novembra.

Druga je za takozvani “crni petak” odnosno neslavni dan početka šoping groznice u SAD, i ona će trajati od 22. do 28. novembra.

I na kraju, treća i poslednja preostala Steam rasprodaja ove godine jeste dobra stara zimska rasprodaja (Steam Winter Sale), koja će ove godine trajati od 21. decembra do 4. januara.

Tako da, upišite ove datume u kalendare, štedite novac i spremite se da nabavite igre koje dugo čekate po povoljnim cenama.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top