PC

Rockstar otkrio zašto GTA 5 nije dobio singlplejer DLC

Singlplejer DLC za Grand Theft Auto 5 je nešto što mnogobrojni fanovi žele, ali kao što svi već dobro znaju već 4 godine nema ni pomena od strane Rockstara.

U intervjuu za GameInformer je producent dizajna, Imran Sarvar, otkrio zašto su dalji razvoj singlplejer komponente ostavili sa strane: “To nije bila svesna odluka, jednostavno se tako desilo. Sa GTA V, singlplejer igra je bila apsolutno masivna i veoma, veoma kompletna. Bile su to tri igre u jednoj. Next-gen verziji je trebalo godinu dana da bude ono što treba, onda je onlajn komponenta imala ogromnog potencijala, ali je realizacija tog potencijala oduzela mnogo resursa. A tu su i druge igre, u ovom slučaju Red Dead Redemption 2. Kombinacija ovih faktora je dovela do toga da mislimo da singlplejer ekspanzije nisu potrebne.”

Kao što je i očekivano, studio je radio na bitnijim elementima nego na modu za jednog igrača, ali je Imran još izjavio kako žele da urade dodatke u igrama za jednog igrača, i da kao kompanija veruju u kazivanje priča i smisao imerzije u svetu.

Kakav je vaš stav, da li je i vama žao što je GTA 5 ostao bez nove priče, recite nam u komentarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top