PLAY! ; PLAY! Zine

Sav novac od današnje prodaje Hellblade ide za borbu protiv mentalnih bolesti

Studio Ninja Theory, koji stoji iza letnjeg indi hita Hellblade: Senua’s Sacrificeobjavio je da će danas (10. oktobar) sav novac od svih prodanih kopija ove igre ići direktno ka svetskoj neprofitabilnoj organizaciji Rethink Mental Illness.

Ukoliko ste igrali  Hellblade: Senua’s Sacrifice znate da je jedna od glavnih tema igre ludilo glavne junakinje i njena borba da se izvuče iz toga, a kako je danas svetski dan mentalnog zdravlja, momci i devojke iz Ninja Theory odlučili su da daju svoj doprinos na već pomenuti način u početku vesti – 100% zarade od prodaje igre na današnji dan će ići organizaciji Rethink Mental Illness, koja je posvećena borbi za bolji i kvalitetniji život ljudi koji imaju problema sa mentalnim bolestima.

Svaka čast za Ninja Theory, svako ko je u životu imao nekog bliskog ko se borio sa mentalnim problemima, ili možda i sam prolazi kroz neke od takvih paklova, zna koliko je teško voditi normlan život bez otuđenosti i osuda od strane okoline, jer je u većem delu sveta mentalno zdravlje i dalje tabu tema i nešto što češće nailazi na osudu umesto na pružanje pomoći.

Ukoliko ste želeli da kupite ovu sjajnu igru, danas je prava prilika jer ćete usput učiniti i nešto da svet bude bolje mesto.

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!