Vesti

The Evil Within 2 nema Denuvo zaštitu

The Evil Within 2 kod nas na “police” stiže već sutra – na petak 13. – pa smo juče dobili jezivi i pomalo uznemiravajući trejler pred izlazak. Sada se igra već polako pojavljuje na Dalekom istoku i mnogi igrači su otkrili da ova horor igra sada ne poseduje Denuvo DRM zaštitu.

Ovo je svakako iznenađujuća odluka kompanije Bethesda da u maltene poslednjem minutu ukloni Denuvo iz igre, sve je ovo prošlo bez ikakve objave i naravno očekujemo oglašavanje povodom ovakve odluke.

Podatak se pojavio na Steam forumu gde je gomila korisnika potvrdila ovu informaciju.

Jedan od verovatnih razloga jeste to što se Denuvo zaštita u prethodnim nedeljama pokazala potpuno neefikasnom, pošto je Total War: Warhammer 2 krekovan za samo 10 sati od izlaska, FIFA 18 je isto prvog dana bila krekovana, a Denuvo nije trajao duže ni kod Middle-Earth: Shadow of War, koji je nedavno izašao.

U narednom periodu nas očekuje veliki broj novih AAA igara pa ćemo videti da li će i druge kompanije uraditi isto.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top