PC

The Evil Within 2 poseduje skriveni mod za igranje u prvom licu

The Evil Within 2 već nekoliko dana uteruje strah u kosti igračima na PC-u i konzolama, ali oni sa računarima mogu to iskustvo dodatno produbiti uz pomoć “skrivenog” moda za igranje u prvom licu.

Igranje u prvom licu je moguće uz pomoć ugrađene konzole gde je potrebno uneti komandu – pl_FPS1. Ali konzola nije omogućena sa samom instalacijom igre, već igrači moraju u prečici za pokretanje igre koristiti komandu “+com_allowconsole 1”, a u igri se otvaranje konzole vrši pritiskom na taster insert.

Mod je potpuno igriv i nema nikakvih ograničenja osim što nema pojedinih animacija, što se može videti u videu ispod.

Nije jasno zašto razvojni studio, Tango Gameworks, nije implementirao ovo kao zvanični deo igre, zato što bi mnogima ovo bio dodatan razlog za kupovinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top