PC

The Witcher franšiza na ogromnom popustu u znak 10 godina postojanja

Dok neki od nas još uvek pokušavaju da shvate kako to da je The Witcher franšiza stara već jednu deceniju a da još uvek nisu kompletirali sve igre do 100 procenata, CD Projekt Red je za one koji još uvek nisu upoznati sa fantastičnim serijalom pripremio ogromne popuste kako bi obeležio ovo dostignuće.

The Witcher 3 – Game of the Year izdanje je trenutno na neverovatno velikom popustu na GOG prodavnici i može se kupiti za samo 17€, i sav dodatni sadržaj dolazi po znatn sniženim cenama. Prvi deo Witchera košta samo 1.29€, dok drugi, Assassin Of Kings košta 2.59 evra, više detalja o ponudi vaš očekuje ovde. Akcija traje do 25. oktobra.

A za one koji već poseduju sav navedeni sadržaj, na do 50% popusta su i Fallout i Elder Scrolls igre, a tu su i svi delovi popularnog RPG serijala, Risen, Piranha Bytes studija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top